Kleuring

Zijn je wenkbrauwen met de jaren dunner geworden? Of heb je volle wenkbrauwen maar zijn ze licht van kleur?

Door het kleuren van wenkbrauwen krijg je een expressievere uitdrukking. Bij het verven van wenkbrauwen worden enkel de haartjes gekleurd.

Het verven van wimpers is ideaal wanneer je lenzen draagt. Je bent niet meer aangewezen op mascara voor een mooie oogopslag. Tenslotte kiezen ook vrouwen met heel lichte wimpers vaak voor verf. De wimpers zijn dan vanaf de aanzet egaal donker. De verf wordt ook als basis onder mascara gebruikt.

Henna Brows

Dé trend van het moment. De henna brow treatment is anders dan verven omdat je niet alleen de haartjes, maar ook de huid verft. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet steeds met een potlood of poeder aan de slag. De henna zorgt voor een strakkere en vollere wenkbrauwen. Henna blijft op de huid 2 weken zitten en op de haartje 6 tot 8 weken.

In deze behandeling zorgen we ook voor de perfecte wenkbrauwvorm aan de hand van Browmapping.

Lash Lifting

Lash lifting is een natuurlijke behandeling van jouw eigen wimpers. Er wordt dus geen gebruik gemaakt van vals extensions, maar enkel op jouw eigen wimpers gewerkt. Er wordt via producten een soort van permanent gelegd op jouw wimpers zodat ze goed omhoog krullen. Deze behandeling blijft 6 tot 8 weken. Voor een nog intensere blik kleuren we de wimpers tijdens de behandeling.

Prijzen

Klaar om jezelf te laten verwennen?

Boek vandaag nog jouw verwenmoment!

ONTDEK ONZE ANDERE BEHANDELINGEN