Laserontharing

Bij Instituut Belle Fleur kan je ook langskomen voor definitieve laserontharing. Hiervoor werken we graag samen met Peachskin Laserontharing. Telkens wordt er om de 6 weken een laserdag gehouden op een woensdag. (onze sluitingsdag).

Hoe werkt laserontharing precies?

De gekoelde kop van het laserapparaat wordt op het te behandelen gebied geplaatst. De energie die vrijkomt uit de diodelaser wordt door het pigment dat zich onder de haarfollikel bevindt geabsorbeerd. De laser geeft zijn energie in een fractie van een seconde vrij, waardoor de haarfollikel wordt vernietigd, geen voedingsstoffen meer krijgt en het haar na ongeveer 2 weken verdwenen is.

Welk effect heeft dit?

Het haar kent 3 fases. Enkel de haren in de actieve groei (= anagene fase) worden definitief verwijderd. Daarnaast dienen we rekening te houden met het pigment in de haren. De laser richt zich enkel op gepigmenteerde haren.
Gezien onze huid een levend orgaan is, speelt de hormonale huishouding een grote rol in de haargroei en dus ook in de efficiëntie van de beharing.
Voor een optimaal resultaat heeft u ongeveer 8 behandelingen nodig. (afhankelijk per persoon)

Wie kan er behandeld worden?

In principe alle huidtypes en haarsoorten van zowel vrouwen als mannen. Echter zijn er een paar uitzonderingen:
De laser reageert niet op grijze haren of donsharen door het ontbreken van pigment.

Is de laserbehandeling veilig?

Ja! De laserinstellingen zijn zeer nauwkeurig gedefinieerd om de precieze diepte en locatie van de haarfollikel vast te stellen. De uiterst gekoelde kop is ontworpen om de huid voor, tijdens en na elke puls af te koelen. Er zijn uitgebreide klinische studies gedaan naar de diodelaser en deze mag dan ook als enige ontharingslaser van de FDA (Food and Drug Administration in de USA) de term ‘permanente haarreductie’ voeren. De Milesman compact Diodelaser is voorzien van alle wettelijke certificaten voor veiligheid in gebruik.

 

Meer info

In het kort een uitleg over laserontharing.
Wens je graag nog meer info over de praktische behandeling of had je graag prijzen ontvangen voor bepaalde zones?

Stuur gerust een berichtje!

Bij het nemen van 2 zones: -15%
Bij het nemen van 3 zones: -25%
Bij het nemen van +3 zones: -30%

2 gratis controlebeurten na 8 betalende behandelingen
onderhoudsbeurten aan -50% op de geldende tarieven

ONTDEK ONZE ANDERE BEHANDELINGEN