Laserontharing

Bij Instituut Belle Fleur kan je ook langskomen voor definitieve laserontharing. Hiervoor werken we graag samen met SMOOTH Laserontharing.
Telkens wordt er om de 6 weken een laserdag gehouden op een woensdag.
(onze sluitingsdag)

Wat is een laserontharing precies?

De laserkop wordt op de te behandelen zone geplaatst, deze is zo gekoeld dat u niks van pijn ervaart. De energie die vrijkomt uit de laser wordt door het pigment in de haarfollikel geabsorbeerd, die energie gaat de follikel in een fractie van een seconde vernietigen. Na een 14-tal dagen vallen de haartjes gewoon uit en komen ze niet meer terug. Het laserlicht heeft een golflengte van 810nm en dat is de ideale lengte om door het pigment van het haar opgenomen te worden.

Het haar kent 3 groeifases, en enkel de haartjes in de anagene fase worden definitief verwijderd. Dat is de reden dat u tussen de 5 à 8 behandelingen nodig heeft voor een optimaal resultaat.


Met deze nieuwste Milesman Compact diode laser kunnen we alle huidtypes, alle huidskleuren en alle haartjes behandelen. Met uitzondering van witte haren met minder dan 10% pigment.


De nieuwste techniek laat ons ook toe gans het jaar door te laseren. De uiterst gekoelde kop en de heel erg korte impulstijd zorgt ervoor dat de huid niet beschadigd wordt.


De hormoonhuishouding speelt een efficiënte rol in het behalen van resultaat, daarom wordt steeds een vragenlijst op voorhand ingevuld.
Hierbij zal er dus 95% van jouw haartjes definitief verwijderd worden en is de resterende 5% hormonaal bepaald. Na alle nodige sessies kom je jaarlijks terug voor een onderhoudsbeurt.
Zo kunnen we een eventuele hormonale opflakkering in toom houden.

Hoe ziet een sessie eruit?

Hoe ziet een sessie eruit?

  • Een intake gesprek en prijsbepaling
  • De te behandelen zone wordt afgebakend
  • Indien nodig scheren we de zone wat bij
  • Hypoallergene cool gel wordt aangebracht
  • U krijgt een laserbril voor optimale veiligheid
  • Laserbehandeling start *
  • Er wordt preventief een kalmerende zalf op gebracht

* duur van een sessie hangt af van de te behandelen zone(s)

In het kort wat je allemaal kunt verwachten van laserontharing. Wens je graag nog meer uitleg of had je graag prijzen ontvangen voor bepaalde zones?

Stuur gerust een berichtje!

ONTDEK ONZE ANDERE BEHANDELINGEN