Microneedling

Professionele microneedling is een methode voor natuurlijke huidvernieuwing door middel van biofysische en chemische stimulatie.

Met behulp van een pen uitgerust met verschillende micronaalden maken we meerdere openingen in de opperhuid.

Hierna worden er serums ingesluisd in de huid die een positief effect zal hebben op jouw huidprobleem. We kiezen deze zorgvuldig uit. Er kunnen meerdere serums toegepast worden zodoende dat deze verzorging zeer persoonlijk jouw noden zal aanvullen. (biochemische stimulatie)

De huid herstelt zichzelf en maakt terug collageen aan. (biofysische stimulatie)

Wat is microneedling?

Microneedling is een uiterst effectieve methode om de tekenen van veroudering zoals huidverslapping of rimpels tegen te gaan, maar ook tegen imperfecties zoals pigmentvlekken.

De eerste toepassingen van microneedling dateren uit de oudheid, aangezien de techniek al werd gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde. In die tijd werd microneedling niet alleen gewaardeerd vanwege de resultaten op rimpels en littekens, maar de Chinezen verleenden ook gezondheidsvoordelen in het algemeen.

Voorbereiding

Best om op voorhand te weten:

Er wordt al aan een goede huidverzorging gedaan om microneedling toe te passen.
Goede hydratatie van de huid is van belang om de serums goed te laten opnemen.


2 weken voor de start van de microneedling kom je langs voor de intake om na te gaan als er microneedling toegepast mag worden. Ook worden er producten aangekocht om al de CSA filosofie toe te passen en de huid optimaal voor te bereiden.

Na de behandeling kan de huid 2 dagen wat rood ziet en is het dus beter om na jouw bezoek de deur niet meer uit te gaan.
Zoals bv boodschappen doen of een feestje plannen ’s avonds. Er wordt ook sterk aan te raden om geen bezoek aan een sauna/wellness in te plannen en zeker 2 dagen geen maquillage te dragen om geen ‘vuil’ in de huid te sluizen.
Alsook wordt roken sterk af te raden. Nadien ga je een dagcrème toepassen met SPF in aangekocht in het salon.

We hanteren deze regels om zo het optimale resultaat te behalen. Indien dit niet wordt nageleefd, kan ik je het resultaat niet garanderen die we willen bekomen.

En dan nog dit...

Microneedling kan niet toegepast worden bij zwangere vrouwen, in de zomer, bij een chemobehandeling (wacht zeker een jaar nadien), bij gebruik van zware antibiotica.
Heb je last van koortsblaasjes? Neem preventief een behandeling een week voordien want een opstoot is niet uitgesloten.

Er kan ook een kuur toegepast worden. Je komt 6 keer langs en dit om de 2 weken. We plannen al alle afspraken in en je ontvangt een gratis post treatment kit om nadien te gebruiken.

Er wordt bovenop een totale aangepaste gezichtsverzorging deze techniek toegepast van ongeveer 30 minuten. Je kan ook gerust de combo maken met de hydrapeel om nog intenser jouw huid te verbeteren!

Als je langskomt voor microneedling, wat zit er juist van verzorging in?

– reiniging

– microneedling

– biocellulose masker + Bio LED Lamp

– afwerking dagcrème met SPF

Prijzen

Klaar om jezelf te laten verwennen?

Boek vandaag nog jouw verwenmoment!

ONTDEK ONZE ANDERE BEHANDELINGEN