Gelaatsverzorging

Geniet van een gelaatsverzorging en zorg voor een frisse, stralende huid.
De huid is ons grootste orgaan: 16% van het lichaam.
Reden genoeg om er af en toe wat meer aandacht aan te besteden.

Jean D’Arcel is reeds 50 jaar op de markt van de professionele schoonheidsproducten. Steeds worden de producten wetenschappelijk getest, dit om kwaliteit te blijven garanderen en om de huid steeds beter te voeden met de stoffen die zij werkelijk nodig heeft.

Je kan kiezen voor een basic verzorging (Végetalielijn: producten op natuurlijke basis) of een luxe verzorging aangepast aan uw huidtype: gevoelige huid – droge huid – gemengde/vette huid – rijpe huid.

Wat Houdt dit in?

huidanalyse, reinigen, dieptereiniger (peeling), epilatie van wenkbrauwen en bovenlip, ampoulle, massage van gelaat en hoofdhuid, masker (tijdens het masker krijg je een massage van de armen), oog -en dagcrème.

Steeds zit er 1 peeling inbegrepen in jouw verzorging. Je kan die upgraden met meerdere peelings. Die zorgen voor een diepere reiniging en een betere opname van de producten.

Heb je last van een huidprobleem?

Acné die moeilijk weggaat?
Dan kunnen we de producten van Medik8 toepassen. Een huidverbeteringsmerk die zeer mooie resultaten geeft! Stuur gerust een berichtje voor meer info.

Ook voor mannen

Er is ook een productenlijn voor de mannen. Zij hebben immers een andere huidstructuur dan vrouwen. Om aan de noden van de mannenhuid te voldoen, heeft Instituut Belle Fleur gekozen om met Carl&Son te werken, een Zweeds bedrijf die zich richt op mannenverzorging.

Prijzen

Klaar om jezelf te laten verwennen?

Boek vandaag nog jouw verwenmoment!

ONTDEK ONZE ANDERE BEHANDELINGEN